Od 10.10. 2020 nově rozvážíme v oblasti Hrádek nad Nisou a okolí cca 15km (Chrastava, Václavice, Uhelná, Horní Sedlo, Dolní Sedlo, Chotyně, Bílí Kostel, …) Naše rozvozové menu je zaměřené na domácí Burgery, křídla, žebra. Vždy je v nabídce i česká klasika a případně těstoviny.

Kromě standardního nápojového lístku máme i pravidelně aktualizovaný pivní lístek. Piva Vám natočíme do nové PET láhve 1l s uzávěrem a odnoskou pro snadnou manipulaci. PET láhve jsou stáčeny z výčepu a tak je čerstvé pivo v nich určené k okamžité spotřebě, ideálně do 24 hodin.

Jídelní lístek

Od 5.10. 2020 máme nové menu zaměřené na domácí Burgery, křídla, žebra. Vždy je v aktuální nabídce i nějaká česká klasika a případně těstoviny. Pokud jste si nevybrali, tak se nebojte zeptat, naši kuchaři vám rádi vyjdou vstříc.
Kromě standardního nápojového lístku máme i pravidelně aktualizovaný pivní lístek.

Něco malého před jídlem či k pivu


  • Italian cornsalad with bacon, fruits and vinaigrette
    5.80
  • Burrata in tomato sugo with oven baked bread
    6.90
  • Slow-roasted glazed duck with port wine sauce
    12.00
  • Salmon with spring potatoes and a seasonal salad
    11.00
  • Basil-citrus panna cotta on strawberry mirror
    4.90

Polévky


  • Catch of the day sea scallops with brown lime butter
    9.80
  • Indian cauliflower and red lentil curry with coconut
    6.60
  • Beef medallions, oven baked potato and watercress salad
    14.50
  • Stuffed chicken with blanched spinach
    10.90
  • Chocolate lava cake with mango mascarpone
    5.10

Náš tip


  • Moroccan fusion Gazpacho with toasted pumpkin seeds
    5.10
  • Quinoa stuffed oven squash with garlic
    7.90
  • Lamb chops with mint sauce
    16.90
  • Slow cooked quail with paprika and rosemary
    15.90
  • Organic fruit salad with bourbon vanilla ice cream
    6.50

Burgery


  • Carrot miso soup with dried ginger chips
    5.10
  • Vietnamese noodles with beef, herbs and lime dressing
    8.00
  • Tuna steak with reduced soy sauce and courgetti noodles
    17.60
  • Chicken drum sticks with oven baked vegetables
    8.90
  • Cardamom Crème brûlée with orange filets
    5.40

Dětská jídla


  • Fennel carrot salat with sesame seeds
    5.80
  • Beef stew with home made bread
    7.50
  • Tuna Tartar with capers, dip and home made bread
    13.60
  • Grilled goat’s cheese with Jamón Serrano and honeyed figs
    9.90
  • Aunt Sue’s caramel, chocolate shortbread
    3.90

Wings


  • Italian cornsalad with bacon, fruits and vinaigrette
    5.80
  • Burrata in tomato sugo with oven baked bread
    6.90
  • Slow-roasted glazed duck with port wine sauce
    12.00
  • Salmon with spring potatoes and a seasonal salad
    11.00
  • Basil-citrus panna cotta on strawberry mirror
    4.90

Ribs


  • Catch of the day sea scallops with brown lime butter
    9.80
  • Indian cauliflower and red lentil curry with coconut
    6.60
  • Beef medallions, oven baked potato and watercress salad
    14.50
  • Stuffed chicken with blanched spinach
    10.90
  • Chocolate lava cake with mango mascarpone
    5.10

Přílohy


  • Moroccan fusion Gazpacho with toasted pumpkin seeds
    5.10
  • Quinoa stuffed oven squash with garlic
    7.90
  • Lamb chops with mint sauce
    16.90
  • Slow cooked quail with paprika and rosemary
    15.90
  • Organic fruit salad with bourbon vanilla ice cream
    6.50

Dezerty


  • Carrot miso soup with dried ginger chips
    5.10
  • Vietnamese noodles with beef, herbs and lime dressing
    8.00
  • Tuna steak with reduced soy sauce and courgetti noodles
    17.60
  • Chicken drum sticks with oven baked vegetables
    8.90
  • Cardamom Crème brûlée with orange filets
    5.40