Od 10.10. 2020 nově rozvážíme v oblasti Hrádek nad Nisou a okolí cca 15km (Chrastava, Václavice, Uhelná, Horní Sedlo, Dolní Sedlo, Chotyně, Bílí Kostel, …) Naše rozvozové menu je zaměřené na domácí Burgery, křídla, žebra. Vždy je v nabídce i česká klasika a případně těstoviny.
Kromě standardního nápojového lístku máme i pravidelně aktualizovaný pivní lístek. Piva Vám natočíme do nové PET láhve 1l s uzávěrem a odnoskou pro snadnou manipulaci. PET láhve jsou stáčeny z výčepu a tak je čerstvé pivo v nich určené k okamžité spotřebě, ideálně do 24 hodin.
Jídelní lístek
Od 5.10. 2020 máme nové menu zaměřené na domácí Burgery, křídla, žebra. Vždy je v aktuální nabídce i nějaká česká klasika a případně těstoviny. Pokud jste si nevybrali, tak se nebojte zeptat, naši kuchaři vám rádi vyjdou vstříc.
Kromě standardního nápojového lístku máme i pravidelně aktualizovaný pivní lístek.
Něco malého před jídlem či k pivu
-
Italian cornsalad with bacon, fruits and vinaigrette
-
Burrata in tomato sugo with oven baked bread
-
Slow-roasted glazed duck with port wine sauce
-
Salmon with spring potatoes and a seasonal salad
-
Basil-citrus panna cotta on strawberry mirror
Polévky
-
Catch of the day sea scallops with brown lime butter
-
Indian cauliflower and red lentil curry with coconut
-
Beef medallions, oven baked potato and watercress salad
-
Stuffed chicken with blanched spinach
-
Chocolate lava cake with mango mascarpone
Náš tip
-
Moroccan fusion Gazpacho with toasted pumpkin seeds
-
Quinoa stuffed oven squash with garlic
-
Lamb chops with mint sauce
-
Slow cooked quail with paprika and rosemary
-
Organic fruit salad with bourbon vanilla ice cream
Burgery
-
Carrot miso soup with dried ginger chips
-
Vietnamese noodles with beef, herbs and lime dressing
-
Tuna steak with reduced soy sauce and courgetti noodles
-
Chicken drum sticks with oven baked vegetables
-
Cardamom Crème brûlée with orange filets
Dětská jídla
-
Fennel carrot salat with sesame seeds
-
Beef stew with home made bread
-
Tuna Tartar with capers, dip and home made bread
-
Grilled goat’s cheese with Jamón Serrano and honeyed figs
-
Aunt Sue’s caramel, chocolate shortbread
Wings
-
Italian cornsalad with bacon, fruits and vinaigrette
-
Burrata in tomato sugo with oven baked bread
-
Slow-roasted glazed duck with port wine sauce
-
Salmon with spring potatoes and a seasonal salad
-
Basil-citrus panna cotta on strawberry mirror
Ribs
-
Catch of the day sea scallops with brown lime butter
-
Indian cauliflower and red lentil curry with coconut
-
Beef medallions, oven baked potato and watercress salad
-
Stuffed chicken with blanched spinach
-
Chocolate lava cake with mango mascarpone
Přílohy
-
Moroccan fusion Gazpacho with toasted pumpkin seeds
-
Quinoa stuffed oven squash with garlic
-
Lamb chops with mint sauce
-
Slow cooked quail with paprika and rosemary
-
Organic fruit salad with bourbon vanilla ice cream
Dezerty
-
Carrot miso soup with dried ginger chips
-
Vietnamese noodles with beef, herbs and lime dressing
-
Tuna steak with reduced soy sauce and courgetti noodles
-
Chicken drum sticks with oven baked vegetables
-
Cardamom Crème brûlée with orange filets